Du er her:

E-mail: kdb@km.dk

Tlf. sygehus: 3092 2481

Langenæskirken søger ny præst

En stilling som kirkebogsførende sognepræst i Langenæs Pastorat i Aarhus Stift er ledig.

Læs det fulde opslag og menighedsrådets embedsbeskrivelse.

Frist:

Mandag den  4. februar 2019 kl. 15.00 til kmaar-ansoegning@km.dk

Farvel til Niels Berthelsen

Tak

Den 22. oktober 2018 blev jeg indstillet til et sognepræsteembede i Skagen pastorat, så når dette læses, er jeg for længst flyttet til Skagen for at være præst der. Her skal jeg sammen med to kolleger betjene Skagen og Hulsig kirker samt om sommeren Den tilsandede Kirke.

Jeg har været glad for at være præst ved Langenæskirken, så det var med betænkelighed, at jeg søgte det ledige embede i Skagen; og det var med vemod, at jeg sagde farvel til Langenæskirken i december sidste år.

Nu skal der så ikke siges ak, men tak. Det er en god måde at se tingene på. At fokusere på alt det gode, der kommer og er kommet til en gennem årene og lade alt andet ligge.

Derfor vil jeg sige tak for alle årene, vi har haft sammen i og omkring kirken. Tak til en venlig og tålmodig og overbærende menighed. Tak for al venlig opmærksomhed.

Tak til en god og dygtig kollega, tak til en ligeså god og dygtig, initiativrig og medlevende medarbejderstab: kirketjener, kordegn, sognemedhjælper, kommunikationsmedarbejder og organister.

Men hvorfor så søge væk, når Langenæs nu er et godt sted at være? På et eller andet tidspunkt skulle jeg jo takke af. For flere år siden meldte jeg mig ind i boligforeninger i Skagen med henblik på mit otium. Nu har jeg så fået et arbejdsliv hjemme i Vendsyssel, dér hvor jeg gerne vil bo.

Jeg vil endnu en gang sige tak til alle på Langenæs og ønsker jer fred og alt godt.

Niels Berthelsen.