Du er her:

Syng i Aarhus Pigekantori

Sæsonopstart i Aarhus Pigekantori - ÅBEN KORPRØVE FOR ALLE INTERESSEREDE   Spirekor (1.-3. klasse) kl. 15.00-16.00 Juniorkor (3.-5. klasse) kl. 16.00-17.25 Pigekantori (fra 6. kl.) kl. 16.45-18.35   I forbindelse med sæsonopstart inviterer Aarhus Pigekantori til åben kordag mandag den 19. august i Skt. Lukas Kirke for piger, der drømmer om at synge i kor. Tilmeld dig til korlederne eller mød bare op!

Aarhus Pigekantori er et pigekor, som pt. består af 16 piger i alderen 13-17 år og er det eneste af sin slags i Aarhus. Koret er etableret som et samarbejde mellem to kirker i Aarhus centrum, Skt. Lukas Kirke og Langenæskirken. Koret har et tilhørende juniorkor og spirekor. Det er GRATIS at være med i koret, og der gives løn for deltagelse i koncerter.
Aarhus Pigekantori synger et repertoire bestående af både klassisk og rytmisk musik inden for forskellige genrer med betoning af kirkemusikken.

Spirekoret og juniorkoret ledes af Martha Fyrstenborg og pigekantoriet ledes af Katrine Broch Møller. Begge korledere er uddannede fra Det Jyske Musikkonservatorium og har stor erfaring i korarbejdet med børn og unge.

Aarhus Pigekantori har høje ambitioner med korsangen og ønsker at give deres korsangere de bedste muligheder for at udvikle sig sangligt og musikalsk samtidig med at det sociale fællesskab bliver prioriteret højt.

Kontakt korlederne for mere info eller tilmelding:
Katrine katbmol@gmail.com
Martha marthafyrstenborg@gmail.com