Du er her:

Kyndelmisse

Tirsdag den 29. januar kl. 19.00 i Langenæskirken Lysets egen højtid fejres i Langenæskirken med sang, dans, musik, bibellæsninger og Vinterfordybelse I sne står urt og busk i skjul; det er så koldt derude; dog synger der en lille fugl på kvist ved frosne rude.

Kyndelmisse er lysets egen højtid, der markerer at lyset igen er på vej efter en grå og mørk vinter. Denne gamle midvinter-tradition fejres i år i Langenæskirken med en  stemningsfuld aftengudstjeneste i vinterens tegn. Alle sanser kommer i spil med sang, musik, dans og læsninger og stemmer sindet til at gå den lyse tid i møde. Efter gudstjeneste står kirkerummet klar til Vinterfordybelse, hvor et samspil mellem livemusik, stilhed, lystænding og visuelle livekompositioner giver tid og rum til ro og eftertænksomhed.

Kyndelmissegudstjeneste

Kl. 19.00

Medvirkende:

Kirkedansere

Langenæskirkens kor

Fløjtenist Signe Veie Plauborg Andrews

Organist Hanne Korsgaard

Sognepræst Anne Ehlers

Vinterfordybelse- ved Eva Esmann Behrens

Kl. 20.00-21.30 (efter Kyndelmissegudstjenesten)

Del dette: