Du er her:

Festlig Barok-koncert

Lørdag d. 25. august kl. 16.00 Bethany Seymour – sopran. Niels Tilma – baroktrompet. Peter Seymour – orgel.

Det er med stor glæde, at Langenæskirken atter kan byde på en stor musikalsk oplevelse fra disse dygtige og internationalt anerkendte kunstnere, der fremfører festlig barokmusik af Bach, Scarlatti, Telemann, Purcell og Händel:

Bethany Seymour (UK) er sopran uddannet på Leeds University og hos Barbara Schlick. Hun optræder og turnerer ofte med Rheinische Kantorei og Leipzig Barockorchester samt i England med Yorkshire Bach Choir med hvem hun har indspillet flere cd’er.

Niels Tilma (DK), har siden sin uddannelse på Guildhall School of Music spillet på sin klangfulde baroktrompet både som solist og med ensembler som Amsterdam Baroque Koopman, er musiklærer Yorkshire Baroque Soloists, Aros Baroque, Ensemble Zimmermann og Coco.

Peter Seymour (UK) er Doctor in Performance og Early Music ved York Universitet. Han optræder både som organist, cembalist og dirigent i det meste af Europa bl.a. for BBC, WDR med musikere som Emma Kirkby og James Gilchrist og har med Yorkshire Bach Choir & Soloists senest indspillet J.S. Bach St. Matthew Passion, Bb minor Mass & St. John Passion.

Uanset om der er tale om et dejligt genhør eller en ny koncertoplevelse, kan det klart anbefales at bruge en sommeraften i selskab med dette veloplagte og virtuose ensemble.

Der er gratis adgang til koncerten

Del dette: