Du er her:

Sankthansaften med Nordisk Sommer

Traditionen tro inviterer Langenæskirken lørdag d. 23. juni 2018 til midtbyens hyggeligste Sankthansbål.

Et samarbejdsprojekt under LiteratureXchange 2018 mellem Langenæskirken og Aarhusgruppen under Dansk Forfatterforening.

Her samles unge og gamle fra kvarteret og resten af byen for at fejre midsommeren i festligt lag på tværs af generationer - en byfest midt i Århus C.

Der dækkes op til picnic på plænen ved kirken, så pak en lækker madkurv, og nyd aftensmaden, mens børnene leger, spiller og bager snobrød i den lyse sommeraften.

I stedet for en traditionel båltale bliver der ved aftenens sankthansbål et program med nordiske sommersange og oplæsninger af forfattere, der på forskellig måde belyser den nordiske sommer.

Sted: Plænen ved Langenæskirken, Kirkedammen 2, 8000 Aarhus C

18.30:

Grillen er klar til medbragt mad - picnickurv

Program: 19.30:

Fællessang: ”Nu dufter vinden” (Skærsommer på Langenæs), af Niels Kjær Morten Leth Jacobsen læser en tekst om nordisk sommer

Henrik Platz spiller tre sommersange af Johs. V. Jensen (med nye melodier af Henrik Platz selv )

Fællessang: ”Nu blomstertiden kommer” (svensk sommersang) af Israel Kolmodin

Lise Andersen læser digte fra Lofoten