Du er her: 

Rødhalsen

En koncertforestilling for hele familien (særligt børn fra 6-12 år) Søndag d. 11. marts 2018 kl. 15.00 Gratis En børnekoncert inspireret af Selma Lagerlöfs Kristuslegende fra 1904. Arrangementet er en del af ÅRHUNDREDETS FESTIVAL – BELLE ÉPOQUE

I 2018 går Århundredets festival i dybden med La Belle époque (fr. Den skønne tid), der afgrænses af to store krige mellem 1871 og 1914. Her oplever Europa politisk stabilitet og fornøjelseslivet, teknologien og kunsten blomstrer.

I Langenæskirken sætter vi med to arrangementer fokus på den svenske forfatterinde Selma Lagerlöf, hvis forfatterskab var på sit højdepunkt i denne tid.

Tre nordiske musikere og komponister Stine Michel, Lise Dynnesen og Morten Lundsby har sammen skabt koncertforestilling, hvor nyskrevet musik, dans og fortælling går op i en højere enhed.

Mellem sange akkompagneret af orgel, guitar og fingervibrafon fortælles historien om Selma Lagerlöfs Rødhalsen. Ordene væves sammen af dans og musik, og stemninger fra det helt stille og lyriske til det kraftfulde og scenisk dramatiske opstår.

Del dette: