Kirken – en del af dit lokalområde og din fremtid

På lang afstand kan man se et kors oppe over ejendommene på Langenæs. Især om aftenen og natten lægger man mærke til det, fordi det lyser op mod den mørke himmel.

Nu indbydes alle til at komme tættere på!

Tirsdag den 8. maj kl. 19-21 inviterer menighedsrådet til et møde for folk på Langenæs – og hvem der ellers føler sig knyttet til Langenæskirken.

Program:
- Velkomst og et par sange fra Højskolesangbogen.

- Hvem og hvad er Langenæskirken?

- Rundtur i kirken – oppe i tårnet og nede i kælderen, ved orgelet og i kirkehaven.

Ca. 19.45 samles vi til et oplæg ved journalist og radiovært Anders Laugesen: Folkekirkens og kristentroens fremtid i Danmark.

Han er kendt for programmet Mennesker og Tro på P1 gennem en årrække. I hans skurvogn ved Voldum har mange mennesker gennem årene siddet og fortalt om deres liv, tro og eksistens i en rolig og dyb atmosfære, der er nået ud i stuerne til mange danskere. I januar 2018 ændrede man programmet til at handle om ”De højere magter”, hvor han i samarbejde med Paula Larrain skal interviewe mennesker ud fra bestemte temaer.

Anders Laugesen har mange erfaringer og stor viden om kirke og tro i vor tid. Til mødet vil han tale om, hvor vigtigt det er at være med i menighedsrådene for at få indflydelse på fremtidens Folkekirke.

Efter oplægget er der tid til spørgsmål og debat.

Mødet slutter med en kort information om opstillingsmødet til menighedsrådsvalget den 18. september.

Kom tættere på kirken – den er der for dig!