Kirken – en del af dit lokalområde og din fremtid

Få indflydelse på din lokale kirke

Kom til opstillingsmøde til menighedsrådsvalget 2018 tirsdag d. 18. september kl. 19.00-21.00 i Langenæskirken

Nuværende menighedsrådsmedlemmer fortæller om deres arbejde og om kommende opgaver og projekter. Derefter er der opstillingsmøde til det nye menighedsråd. Her opstilles alle, der har lyst til at være med i menighedsrådet, som her i Langenæs sogn består af 10 valgte medlemmer og præster.

Er du en af de nye medlemmer? Eller har du gode idéer til, hvad både nye og gamle medlemmer gerne må tage op af opgaver i din kirke? Kom endelig med dine visioner, tanker og input!

Til opstillingsmødet forsøger deltagerne at lave en fælles kandidatliste. Alle folkekirkemedlemmer i sognet og sognebåndsløsere til sognet, der er fyldt 18 år, kan opstille på en kandidatliste til valget. Listen skal have 5 stillere.

Der kan desuden laves alternative kandidatlister, som indleveres til valgbestyrelsen mellem d.25/9 og d. 2/10-2018 inden kl. 19.00.

Hvis der ikke er indkommet andre kandidatlister til valgbestyrelsen senest den 2. oktober 2018 er kandidatlisten valgt.
Hvis der er indkommet andre lister til valgbestyrelsen er der menighedsrådsvalg den 13. november 2018.

Valgbestyrelsens formand: Vibeke Styver styver@hotmail.dk

Næste valgperiode er for 2 år: Fra 1. december 2018 til 1. december 2020.

VELKOMMEN – både til denne aften og gerne i det nye menighedsråd.

Tag gerne din nabo med, som kan stemme på dig!