Manna - Langenæskirken på skrift.

Langenæskirken er vores kirke. Altså også din kirke. Og her har du den så - på skrift. Altså ikke den hele. For dybest set er kirke altid mennesker og ikke sådan at indfange i et blad og med ord. Men en bid - en tanke, en fortælling, et digt - der smager af kirke. Det vi vil med Manna er at fortælle, hvad vi er optaget af. Vi vil gerne fortælle noget om tro og noget om at være kirke på vores sted. Noget om at være menneske - drømme, sørge, undres, lære, tro, elske. Så: Læs, pluk, se, mærk! Måske er der noget for dig. Noget, der nærer. Som et brød.

Du vil ikke finde så mange beskrivelser af arrangementer i magasinet - det må du se i den kalender, som du kan finde rundt omkring på Langenæs, og som vi udgiver hver anden måned.

Hvis du vil have tilsendt arrangementskalenderen på mail, så skriv til os på langenaes.sogn@km.dk

Læs MANNA - Langenæskirken på skrift her:

#01 - november 2020