Du er her:

Festivallørdag

Åbning af festivallørdagen

10.00, ved Langenæsbageren

Morgensang, festlig blæsermusik ved Sølvbryllupsorkesteret og festivalkage til alle fra Langenæsbageren.

Bagagerumsmarked

10.00-16.00, Langenæs Allé ved Vuggestedet, bare forsæt efter bageren

Har du lopper? Eller har du bare lyst til at være med? Så kom til beboernes eget bagagerumsmarked i Langenæs Kulturfestival.

En stadeplads koster 50 kr. Tilmelding til Bent Andersen, hannebent@12move.dk, senest 31. august. Børn under 14 år gratis, men tilmelding nødvendig.

DUI -LEG og VIRKE

10.00 - 13.00, Nordborggade 1

Indendørs og udendørs aktiviteter for børn.

DUI-LEG og VIRKE er en landsdækkende børne og familieorganisation, hvor familien kan have det sjovt sammen eller hver for sig.

Program i Langenæskirken og kirkehaven

Aarhus Junior- og Ungdomskantori
Drømmemødesteder v. Malene Holm
Langenæskirkens Kor
Sam and the Soulmates
Langenæs før og nu

Velkomstkoncert ved Aarhus Junior- og Ungdomskantori

11.00-11.15

De unge stemmer i Langenæskirkens eget pigekor giver smagsprøver på deres repertoire.

Spil, leg og hoppeborg

11.00-17.00, plænen ved kirken

Vi glæder os til at se en masse børn og voksne til sjov og leg ved kirken. Der vil være spil, hoppeborg, langborde med kaffe og salg af mad.

Drømmemødesteder på Langenæs

12.00-16.00

Giv fantasien frit løb og kom til workshop med dit bud på et skønt mødested på Langenæs. Her vil vi skabe de mødesteder, vi kun tør drømme om; en udendørs biograf med gratis popcorn, en legeplads med vandrutsjebaner, en mini-zoo, en hemmelighedshytte eller måske en bane til rollator-rally.
Vi bruger genbrugsmaterialer som bl.a. toiletruller, æggebakker og mælkekartoner - medbring gerne selv materialer.
Alle kan være med.
Workshoppen ledes af Malene Holm, der er specialpædagog og arbejder som frivillig på genbrugspladsen REUSE i Aarhus

De små synger

11.25 – 11.55

Musikalsk legestue med sang og rytmik. Vi synger, leger sanglege, laver rytmer og spiller på små rytmeinstrumenter.

For børn i alderen 2-6 år.

De små danser

12.15-12.45

Gud har skabt alting - også dig. Kom og hør historien om dengang Gud skabte himlen og jorden og mennesker og dyr. Vi skal lege, danse og bevæge os.

For børn i alderen 2-6 år.

Snobrød og tårnbesøg

Her er min hobby

13.00-16.00

Har du lyst til at fortælle om, hvad du brænder for? Samler du på gamle grammofonplader, er du en ørn i et køkken, dyrker du blomster på altanen, eller noget helt andet. Kom og fortæl og vis frem.

Tilmelding: Rita Paulsen, depalma@stofanet.dk, senest fredag d. 31. august.

Strikkekoncert med Langenæskirkens kirkekor

13.00-13.20

Langenæskirkens kor synger Færøske sange og Kvad alt imens alle indbydes til at medbringe strikketøj og strikke på livet løs til musikken

Kom og syng med fra Højskolesangbogen

13.30-14.10

Kor-workshop

14.20. – 15.00

Vi kaster os ud i korsangen, med let stemmeopvarmning og indstudering af gode sange, som vi synger tostemmigt. Alle kan være med.

Den store Bagelyst

15.00

Vi smager og kårer Langenæs’ bedste bager. Alle bageglade opfordres til at indlevere deres mesterstykke kl. 14.00. Vores trænede dommerpanel vil udråbe vinderen kl. 15.00 i kirkehaven. Og så er der kage til alle.

Pop-op-poeterne

15.30

Pop Op Poeterne er en gruppe, der blev dannet i januar 2017, i håbet om at nå ud til nye mennesker i Aarhus og omegn med vores digte. Vi ”popper op” ofte på uventede steder, fx i butikscentre, parker og cafeer eller på museer og gallerier, for at læse digte. Til Langenæs Kulturfestival er det Annette Rana Petersen, Lars Hougaard Clausen og de to lokale Langenæs-digtere Poul Lynggaard Damgaard og Niels Kjær, der popper op.

Sam and the Soulmates

16.30-17.00

Sjælfulde fortolkninger af jazz-standards, vuggende brasilianske bossa novas, egne hits samt franske og nordiske overraskelser tager tilhørerne med på en rejse, der først stopper, når den allersidste tone har ringet ud. Scenen bliver en engagerende legeplads, hvor musikere i verdensklasse skaber en særlig magisk stemning.

Samara Bahrami (voc), Morten Haugshøj (guitar), Bjarne Slipsager (sax) & Mathias Gregersen (bas)

Langenæs før og nu

Fotoudstilling af Inge-Lise West Hansen med motiver, der illustrerer Langenæsområdets udvikling til et bebygget kvarter. I forbindelse med udstillingen holder lokalhistoriker Niels Kjær et oplæg om kvarterets historie.

Udstillingen kan ses i sognegården i festivaldagene og frem til efterårsferien