FREDAG

Arrangementer ved MarselisborgCenteret

Huse til parkens dyr.

11.00-14.00, MarselisborgCenteret

Som led i SPARK projektet vil vi gerne sammen med gode naboer bygge huse til parkens dyr fx fuglekasser og insekthoteller, så området fortsat kan være et godt sted for både dyr og mennesker. Så kom frisk og vær med til at bygge.

Flødeboller med honning - mest for børn :-)

14.00-17.00, MarselisborgCenteret

MarselisborgCentrets Bilaug, Aarhus Biavlerforening og MarselisborgCentrets Kantine vil sammen områdets børn lave flødeboller – som du selvfølgelig kan spise mens de er friske, uhhmmm det er mums.

Indledningsvis vil der ved begge arrangementer være en kort status (10-15 min) om SPARK (Sundhed, Park, Aktiviteter, Rehabilitering og Klimatilpasning). Hvor er vi med projektet nu, hvad kommer der til at ske og hvornår sker det.

Bunkerbesøg

14.00-16.00, MarselisborgCenteret

Har du nogensinde besøgt en bunker? Oplev stemningen i et af historiens skjulte rum under Marselisborgparken.

Åbne døre på Langenæs

Festival med smagsprøver hos Menu

Eftermiddag og aften

Åbent hus hos ’Tidlig Indsats’ – Vuggestedet og Småbørnsstedet

14.00-16.00, Langenæs Allé 18

Har du lyst til at komme indenfor og se hvem vi er og høre om vores arbejde. Vuggestedet og Småbørnsstedet er et tilbud til gravide, små- og spædbørnsfamilier. Der vil være medarbejdere klar til at vise dig rundt og fortælle om dagligdagen i huset.
Vi byder på en kop kaffe.

Åben kirke i Mormonkirken

16.00-17.00, Langenæs Allé 31

Rundvisning Langenæshus og Langenæsbo

16.00, Augustenborggade 21 ved hoveddøren

Vi tilbyder en rundvisning i Langenæshus og Langenæsbo Augustenborggade 21-25.
Der kan deltage 10 personer.

Tilmelding efter først-til-mølle-princippet hos Inge-Lise Westh Hansen: ilwh@stofanet.dk

Mødet

Et levende fordybelsesrum i Langenæskirken

19.00 – 22.00, Langenæskirken og kirkehaven

Langenæskirken og kirkehaven danner rammen for Mødet. Musik, dans, lyrik, rumlige objekter, videoprojektioner, lys og lyd vil tilsammen skabe et levende fordybelsesrum. Oplev et rum i stilstand og bevægelse med plads til refleksion og eftertanke, hvor hænder symbolet på Mødet.

Medvirkende:

Musik                 Signe Plauborg (tværfløjte), Ben (el-guitar), Hanne Korsgaard (piano) og sangere

Dans                  Eva Esmann Behrens, Jenny Thaysen Kjær, Olivia Andrea Schrader og Tine Jensen

Skulptur             Dorte Tilma

Video/lys/lyd   Eva Esmann Behrens, Olivia Andrea Schrader