Du er her:

FREDAG

Forvandlingen - fernisering

Sammen med begavede og grønfingrede elever fra Læssøesgade Skole forvandler gartnerne fra en hemmelig klub Langenæskirken til en mystisk skov-have i dagene op til festivalen.
Slyngplanter, blade, blomster og sommerfugle vil vokse frem og danse i brisen.

Du er velkommen til at holde en pause og nyde udsigten og lyden af vinden i blade, blomster og sommerfuglevinger før du drager videre på nye eventyr.

Læs mere om en hemmelig klub på www.schhh.net

Udsmykningen er rammen om grøn Langenæs Kulturfestival i kirken med Grønt Folkemøde, koncerter og gudstjeneste. Kom forbi og se Forvandlingen frem til efterårsferien.

Projektet er støttet af Børnekulturhuset.

Fredag d. 13.09 kl. 14.00-15.00:
Fernisering af Forvandlingen

Langenæskirken

Stolene fortæller

Kirkehaven, Langenæskirken

Fredag d. 13.09 kl. 14.30-16.00

Udvælg dig en stol og løft den op. Så vil stolen tale til dig og guide dig rundt i det grønne ved Langenæskirken. Der er 6 forskellige stole at vælge imellem. Alle med hver sin stemme og fortælling der vil huske dig på hvor forunderlig naturen er indrettet. Projekt Stole-liv er skabt af VILdSKAB, som bla laver borgerinddragende kunstprojekter hvor fællesskabet med naturen er i fokus.

Nordiske Toner

Langenæskirken

Fredag d. 13.09 kl.15.00:

Dorte Tilma giver orgelkoncert med afsæt i nordens særlige lyd.
Gratis.

Fællessang: Syng grønt fra den blå

Lagkagehuset Langenæs

Fredag d. 13.09 kl. 15.30

Tag en kaffepause hos bageren midt i kulturfestivalens festligheder - syng med på grønne sange fra den blå højskolesangbog.

Arrangeret af Grundtvigsk Forum og Langenæskirken.

Kædedans i den nye Trojaborg

MarselisborgCentret

Fredag d. 13.09 kl. 16.30-18.00

Trojaborg-labyrinten, som også kaldes en danselabyrint er den ældste type labyrint, der findes. Trojaborg-labyrinten er en såkaldt énvejs-labyrint, man bliver ligesom ført hele vejen ind og ud igen.Den har været kendt lige siden bronzealderen.

Vi inviterer denne eftermiddag til fælles kædedans i labyrinten. Du kan også selv udforske og bevæge dig ind og ud af labyrinten.

Trojaborgen i MarselisborgCentret blev lagt den 19. august af borgere og medarbejdere ved MarselisborgCentret som en del af samarbejdet under Langenæs Kulturfestival.