Familiegudstjeneste i kirkehaven

Søndag d. 9. august 2020 kl. 14:00

Vi skal fejre familiegudstjeneste blandt blomster og fugle i kirkehaven. Og det skal handle om fugle. Vi skal synge om fugle og som fugle. Med hvert sit næb. Og vi skal lytte til hvordan skønheden findes i forskelligheden.Vi skal tænke på hvordan det er at flyve. Og hvordan det er at have hjemme både i himlen og på jorden. Og som fuglene skal vi lede efter lækkerier og livgivende nektar i haven. Og vi skal også søge efter de rigdomme vi bærer i hjertet.Gudstjenesten er ved Louise Højlund og er for børn og voksne.Aarhus Pigekantori medvirker.

Fortællegudstjeneste 2. pinsedag

Det er 2. pinsedag på mandag og det fejrer vi med fortællegudstjeneste kl. 14.00. Vi har pyntet kirken op til fest med masser af balloner, og vi skal synge og lave fagter sammen. Vi skal høre fortællinger om fællesskab, glæden ved det fælles liv og at alle kan snakke sammen igen og forstå hinanden. Og så får vi besøg af selveste Astrid Lindgren. Kom og vær med - det er for hele familien