Langenæs Kulturfestival

Hvem:

Læssøegade Skole, Langenæs Dagtilbud, Langenæsen, Langenæskirken, Aarhus 1900, boligforeninger, foreninger, forretninger og beboere på Langenæs.

Vil du være med?

Er du forretningsdrivende, med i en sportsklub, aktiv i din boligforening – eller er du i det hele taget Langenæsmedborger med lyst til at bidrage til, at vi i lokalområdet lærer hinanden at kende, vil vi meget gerne høre fra dig.

Kontakt:

Har du spørgsmål og ideer til festivalen, kan du kontakte kirke- og kulturmedarbejder Jenny Thaysen Kjær (mail: jtkj@km.dk, tlf: 2135 0727

Fællesskab, kulturmøder og brobygning på Langenæs? Lokale kræfter går sammen om at skabe Langenæs Kulturfestival. Festivalen finder sted i september 2018.

Festivalen strækker sig over fire dage og får et bredt program med aktiviteter for både børn og voksne. Langenæs er en by i byen; et afgrænset område med grønne områder og masser af aktører, som sparker liv og initiativ i bydelen. Sammen vil vi styrke det lokale fællesskab i året for Kulturby 2017.

Hent det husstandsomdelte program for 2017 her.

Langenæs Kulturfestival 2017