Grundlovsarrangement i Kirkehaven

Tirsdag den 5. juni kl. 17.30 med koncert, bålsuppe og grundlovstale

Vi mødes i kirkehaven til koncert med Jutlandia Saxofonkvartet, som vil spille skøn musik for os mens vi nyder varm suppe i haven.

Kl. 19.00: Grundlovstale

Pris for suppe: 30 kr. og gratis for børn

I tilfælde af dårligt vejr afholdes grundlovsarrangementet i sognegården

Jutlandia Saxofonkvartet.

Saxofonen er fortsat lidt af en outsider i den klassiske verden, men i 1996 var det at spille ’klassisk saxofon’, om muligt, mere bizart end det er tilfældet i dag. At fire unge saxofonister på den tid skulle mødes i miljøet omkring Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus, trodsede enhver statistisk sandsynlighed. ’Tegnet’ var ikke til at tage fejl af og vi dannede Jutlandia Saxofonkvartet, der skulle gå hen og blive vores professionelle base lige siden. Kvartetten udviklede sig hurtigt til et travlt ensemble og er det den dag i dag. Vores profil har alle dage været bred, og rummer både det traditionelle repertoire for besætningen, såvel som bearbejdelser af klassiske og moderne værker, samt helt ny musik, ofte skrevet specielt til os.