BØRNEKONFIRMAND I LANGENÆSKIRKEN FORÅRET 2018

Kære alle elever i 3. og 4. klasse og jeres familier.

Langenæskirken tilbyder i foråret 2018 børnekonfirmandundervisning til alle interesserede og nysgerrige elever i 3. og 4. klasse på Læssøesgades Skole.

Undervisningen foregår i Langenæskirken, Kirkedammen 2, og vil give jer et kendskab til kirke og kristendom gennem fortælling og samtale, kreativ udfoldelse, leg og sang for både piger og drenge. Vi skal gå på opdagelse i kirkerummet, høre om gudstjeneste, dåb og nadver og hvorfor vi fejrer jul, påske og pinse. Vi skal også ud i kirkens have, hvor vi vil tænde bål og høre om vintræet, der står i haven.

Undervisningen begynder onsdag den 4. april og forløber over seks onsdage. I vil blive hentet ved skolen kl. 14.15 og fulgt hen til kirken. Vi vil hver gang begynde med en lille forfriskning. Vi slutter igen kl. 15.44.

Onsdag den 4. april

Onsdag den 11. april

Onsdag den 18. april

Onsdag den 25. april

Onsdag den 2. maj

Onsdag den 16. maj

Sognepræst Niels Berthelsen og kirke-og kulturmedarbejder Jenny Thaysen Kjær står for undervisningen.

Tilmelding senest mandag den 26.marts til Jenny Thaysen Kjær på mail jtkj@km.dk med barnets navn og klasse samt forældres mail og telefonnummer.

Børnekonfirmandundervisningen er åben for alle, og man behøver ikke at være døbt for at deltage.

Undervisningen er gratis.

Når I har tilmeldt jer, hører I nærmere, og I er altid velkomne til at kontakte os med eventuelle spørgsmål.

Med venlig hilsen Kirke- og kulturmedarbejder Jenny Thaysen Kjær, tlf. 21350727

og sognepræst Niels Berthelsen, tlf. 86147033