Babysalmesang

Har du lyst til at synge med dit lille barn? Lære nye sange og salmer, få genopfrisket dem du kender, og være sammen med dit lille barn i en hyggelig sammenhæng i det dejlige kirkerum – sammen med andre forældre? Så er du velkommen til babysalmesang i Langenæskirken.

Babysalmesang er et musikalsk tilbud for småbørn i alderen 3 til 11 måneder sammen med en forælder (eller bedsteforælder). Forløbet indeholder salmesang, børnesange, små dansetrin, rim og remser – og smukke toner fra klokkespil. Det sanglige og musikalske samvær stimulerer barnets sanser, glæden ved musik og evnen til at lytte og koncentrere sig. Og er en god inspiration for forældre, med ideer til sange og lege. Også hvis man som voksen ikke selv har sunget i flere år.

Vi synger med babyerne seks torsdage i foråret 2018.
Torsdage kl. 10.30 – 11.30

1.3, 8.3, 15.3, 22.3, 5.4, 12.4, 19.4.

Velkommen til Babysalmesang

Hanne Korsgaard Sundbøll og Langenæskirkens menighedsråd.