Stolene fortæller

Kirkehaven, Langenæskirken

Fredag d. 13.09 kl. 14.30-16.00

Udvælg dig en stol og løft den op. Så vil stolen tale til dig og guide dig rundt i det grønne ved Langenæskirken. Der er 6 forskellige stole at vælge imellem. Alle med hver sin stemme og fortælling der vil huske dig på hvor forunderlig naturen er indrettet. Projekt Stole-liv er skabt af VILdSKAB, som bla laver borgerinddragende kunstprojekter hvor fællesskabet med naturen er i fokus.

Stolene fortæller

Kirkehaven, Langenæskirken

Lørdag d. 14.09 kl. 11.00-15.00

Udstillinger

Kirkens organist Dorte Tilma, kan kontaktes for yderligere oplysninger om udstillinger i Langenæskirken.
Tlf. 26185345 eller mail: dorte@tilma.dk