Man må trække en grænse – sognetur til Løgumkloster Refugium

Den 2.-5. juni 2020

I 2020 markeres hundredåret for afstemningen i 1920, hvorefter Sønderjylland blev en del af Danmark. I disse dage vil der gennem foredrag, sang og fortælling sættes fokus på grænseegnen og dens særlige historie. Der vil være udflugt til Christiansfeld med besøg i Genforeningsmuseet. Vi besøger Brødremenighedens kirke og der bliver mulighed for at gå en lille tur i den smukke by. og en tur rundt i . Der vil også blive tid til at se nærmere på den hyggelige Løgumkloster by med kirke og kloster, Museet Holmen og Løgumkloster Højskole.

Der kan hentes detaljeret program med pris og tilmelding i Langenæskirken og sognegården.

Turledere: Kirke- og kulturmedarbejder Jenny Thaysen Kjær og menighedsrådsformand Bente Madsen