Sognetur 2019

Sogneturen går til det smukke historiske Vestsjælland med ophold på Liselund i Slagelse.

Onsdag den 8.maj til lørdag den 11. maj 2019

Liselund er et dejligt sted og ligger skønt i den sydlige udkant af Slagelse lige ved Antvorskov slotsruin omgivet af park og skov. Vi vil i løbet af dagene tage på udflugt til Kalundborg, hvor særligt den ældste del af byen, kaldet Højbyen er rig på middelalderlig arkitektur og hvor vi bl.a. vil besøge den femtårnede Vor Frue Kirke. Vi kommer til at opleve den unikke natur på Røsnæs, Sjællands vestligste punkt omkring Tissø og besøge ”Kunst og Håndværk” i Buerup med arbejdende stande. Vi vil høre foredrag om området og have fælles morgensang og sangaften.

Pris: kr.3800,00 for enkeltværelse med toilet og bad

Kr. 3500 for delt dobbeltværelse med toilet og bad

Tilmeldingsfrist: 1. april 2019

Der kan hentes detaljeret program med tilmeldingsblanket i sognegården

Kontakt gerne kirke- og kulturmedarbejder Jenny Thaysen Kjær, for yderligere information og tilmelding.