Multicaféen SnakDansk

- ny café på Langenæs

Lær dansk gennem samtaler i hyggelige omgivelser

På Langenæs åbner vi en ugentlig multicafe, SnakDansk, hvor alle slags danskere (både nye og gamle) kan mødes og snakke sammen. Samtalerne foregår i hyggelige omgivelser over en kop kaffe eller te. Måske spiller vi også nogle spil eller synger et par sange. Vi hjælper også gerne med en opgave eller lektier. Mulighederne er mange, men det vigtigste er, at vi lærer hinanden at kende.

Vi glæder os til at se dig.

Vi mødes efter jul d. 9. januar 2019 kl. 15.00-17.00 i Langenæskirkens sognegård (Kirkedammen 2, 8000 Aarhus C) og derefter hver onsdag samme tid og sted.

The Multicafé ”SnakDansk”

- New café at Langenæs

Learn Danish through conversations in pleasant surroundings

At Langenæs we open a weekly multicafé, “SnakDansk”, where all Danes (both new and old) can meet and talk to each other. The conversations take place in a cozy setting over a cup of coffee or tea. We might play different games together, sing a few songs or help with homework. The possibilities are many, but the most important thing is that we get to know each other.

We look forward to meeting yoU.

The café is open every Wednesday 15.00-17.00 at Langenæskirkens sognegård (Kirkedammen 2, 8000 Aarhus C).

First time after Christmas is the 9th of January 2019.

Multicaféen SnakDansk

- nuevo café en Langenæs

Aprende danés a través de conversaciones en un entorno agradable.

En Langenæs abrimos un SnakDansk multicafe semanal, donde todos los daneses (tanto nuevos como viejos) pueden encontrarse y hablar juntos.

Las conversaciones tienen lugar en un ambiente acogedor con una taza de café o té. Quizás también juguemos algunos juegos o cantemos algunas canciones. También ayudamos con unas tareas de la escuala por ejemplo.

Las posibilidades son muchas, pero lo más importante es que nos conocemos.

Estamos deseando verte.

15.00-17.00 en Langenæskirkens sognegård (Kirkedammen 2, 8000 Aarhus C) y todos los miércoles a la misma hora y lugar.

مقهى لغة جديد

تعلم اللغة الدنماركية معنا

اهلاً وسهلاً بك في مقهى "تكلم دنماركي" لكل شخص يريد أن

يتحدث اللغة الدنماركية. اشترك معنا في محادثات رائِعة إثناء

تناولك القهوة أو الشاي. بالإضافة إلى ممارسة اللغة سنلعب

بعض الألعاب ونغني بعض الأغاني مع ا.ً ايضا يمكننا أننساعدك في واجباتك المدرسية.

المقهى مفتوح كل يوم أربعاء من الساعة 3 حتى الساعة 5

ي

العنوان: نلتقي في كنيسة لانجينيس(Langenæskirken)

Kirkedammen 2, 8000 Aarhus C