Koncert med Aarhus Studiekor

I efteråret 2018 tager Aarhus Studiekor på tur til München, og til koncerten i Langenæskirken onsdag den 10. oktober 2018 præsenterer vi det program, som vi rejser til München med. Programmet vil være et møde mellem den nordiske og den tyske kormusik, og koncerten byder således på musik af blandt andre Ola Gjeilo, Carl Nielsen, Max Reger og Josef Rheinberger.

Aarhus Studiekor

Mathias Skaarup Sørensen, dirigent

Orgelmatiné

Lørdag d. 3. november kl. 16.00

I anledning af Dorte Tilmas 30. års jubilæum som organist ved Langenæskirken.

The Harlem Spirit of Gospel Choir

Søndag d. 9. december kl. 16.00

The Harlem Spirit of Gospel fra New York synger julen ind med jule musik og gospel.
Fra selve det dybeste af Harlem, New York, får vi fornemt besøg tidens måske mest vel renommerede gospelkor på de kanter, ingen ringere end det 8 mand store The Harlem Spirit Of Gospel Choir! Da de sidst optrådte i Århus musikhus var det en stor succes !!!
Det er tæt på jul og kunne man forestille sig en mere vedkommende måde komme julen i møde på end at overvære en vaskeægte gospel koncert med alt hvad dertil hører af lovprisninger, glæde, god musik og fantastiske sangere, det bliver stort!
De fine sangere er nøje udvalgt af bandets leder Mr. Anthony Morgan og korets sangere har optrådt med en perlerække af de største Gospel kor i USA og med ligeså mange prominente navne i amerikansk musik, så som: Aretha Franklin, Diana Ross, Stevie Wonder, Lyle Lovett, Christina Aguilera, Gladys Night, Cindy Lauper, The Band m. fl.
"Kontroverselle, professionelle, energiske, inspirerende og åndsfyldte! Det lyd og sanseindtryk, som The Harlem Spirit of Gospel møder en med, rammer en med en kraft, der ikke lader sig standse. De bevæger sig med englene."

GOSPELKORET KOINONIA ÅBNER KONCERTEN !!

Gospelkoret KOINONIA er et ambitiøst amatørkor med base i Saralystkirken i Aarhus. Koret har eksisteret siden august 2011 og tæller pt 35-40 medlemmer. KOINONIA betyder fællesskab på græsk og dette er meget sigende for koret, da vi har lige dele vægt på fællesskab såvel musikalsk som socialt. KOINONIA medvirker hvert år til Aarhus City Halvmaraton som underholdning på ruten. Koret har også gennem de seneste 4 år medvirket i "Stalden" på gågaden under juletid med underholdning.

Køb biletter her.

Langenæskirkens kor

Ud over orgelklangen, understøttes gudstjenester og arrangementer i kirken musikalsk af Langenæskirkens velsyngende kirkekor.

Koret består af 4 pigestemmer og 5 mandestemmer, alle studerende på henholdsvis universitetet og konservatoriet. Koret medvirker desuden ved koncerter.