AFLYST! Orkesterkoncert med Bellbird

Lørdag d. 6. april kl. 20.00

Nystiftet orkester som forener ældre musikgenrer og kunstarter ved at opføre ny og ældre musik sammen.

Uropførelse af Tan Tuan Hao sammen med "The Lark Ascending" og "Serenade to Music" af Vaughan Williams.

Koncertens titel er "Serenade" og har menneskets sentimentalitet og forbundethed med verden og sig selv som temaer.

Dirigent: Mathias Skaarup Sørensen

Entré.

Påskeoptakt: PÅ VINGER AF HÅB

Onsdag d. 17. april 2019 kl. 17.00

Påskeoratoriet På vinger af håb er skrevet af Lisbeth Smedegaard Andersen med musik af Erling Lindgren, og blev uropført i Langenæskirken i 2011. Vel mødt til et genhør med den gribende musik, som for mange er blevet en del af Langenæskirken.

Medvirkende:

Koret Ljómur , Færøerne
Langenæskirkens kor
Dirigent Dorte Tilma

Langenæskirkens kor

Ud over orgelklangen, understøttes gudstjenester og arrangementer i kirken musikalsk af Langenæskirkens velsyngende kirkekor.

Koret består af 4 pigestemmer og 5 mandestemmer, alle studerende på henholdsvis universitetet og konservatoriet. Koret medvirker desuden ved koncerter.