Jubilæumskoncert / Åben prøve

Mendelsohn: Athalia Ouverture og Præstemarch

Haydn: Symfoni nr. 104

Debussy: Pigen med hørhåret

Desuden synges fællessalmer med publikum.

Sommerkoncert

Mandag den 3. juni kl. 17.30

Kom og hør unge stemmer synge sommeren ind! De medvirkende er Aarhus Pigekantori (fra 6. kl.), juniorkor (3.-5. kl.) og spirekor (1.-3. kl.) under ledelse af Katrine Broch Møller og Martha Fyrstenborg. Alle er velkomne!

Fælles koncert i Langenæskirken med BarbAros og Aleron

Vi er glade for at præsentere koncert med det filippinske kor Aleron i Langenæskirken. Aleron er et filippinsk mandskor med mange priser i bagagen. De er 22 og er lige nu på Europaturné fra nord til syd. Læs mere om dem her: aleronchoir.com/about/

Vi glæder os rigtig meget!

BarbAros består af 35 mandlige korsangere i alderen 16 – 30 år fra det aarhusianske kormiljø.
Interessen for barbershop er stor, men vi optager kun de bedste sangere fra Aarhus’ kor, for at kunne sikre koncerter i høj klasse. Koret har lige, for anden gang, deltaget i De Nordiske Mesterskaber i Barbershop i Sverige, og hev ved denne lejlighed bronzemedaljen med hjem til Danmark.

Ved denne koncert vil du kunne høre os synge kendte danske klassikere, amerikanske kærlighedssange og utroligt høje lange toner.

Vi glæder os til at se dig!

Entré 50,-

Langenæskirkens kor

Ud over orgelklangen, understøttes gudstjenester og arrangementer i kirken musikalsk af Langenæskirkens velsyngende kirkekor.

Koret består af 4 pigestemmer og 5 mandestemmer, alle studerende på henholdsvis universitetet og konservatoriet. Koret medvirker desuden ved koncerter.