Orgelmatiné

Lørdag d. 3. november kl. 16.00

I anledning af Dorte Tilmas 30-års jubilæum som organist ved Langenæskirken. Dorte Tilma vil til koncerten spille musik af J.S. Bach, Bjarne Sløgedal, Erling Lindgren og John Frandsen. De valgte komponister og musikstykker er Dortes inspiration og har haft betydning i hendes arbejde som organist ved Langenæskirken, hvor de bliver flittigt spillet.

Jubilæumsreception

Søndag den 4. november, umiddelbart efter gudstjenesten (ca. kl. 15.00).

I anledning af organist Dorte Tilmas 30 års jubilæum som organist ved Langenæskirken indbyder menighedsrådet til reception. Kom og vær med til at fejre Dorte og lykønske hende.

Langenæskirkens Levende Julekalender er fyldt med musik og stemningsfulde julekoncerter hver dag, og de fleste er ganske gratis.

Læs mere her.

The Harlem Spirit of Gospel Choir

Søndag d. 9. december kl. 16.00

The Harlem Spirit of Gospel fra New York synger julen ind med jule musik og gospel.
Fra selve det dybeste af Harlem, New York, får vi fornemt besøg tidens måske mest vel renommerede gospelkor på de kanter, ingen ringere end det 8 mand store The Harlem Spirit Of Gospel Choir! Da de sidst optrådte i Århus musikhus var det en stor succes !!!
Det er tæt på jul og kunne man forestille sig en mere vedkommende måde komme julen i møde på end at overvære en vaskeægte gospel koncert med alt hvad dertil hører af lovprisninger, glæde, god musik og fantastiske sangere, det bliver stort!
De fine sangere er nøje udvalgt af bandets leder Mr. Anthony Morgan og korets sangere har optrådt med en perlerække af de største Gospel kor i USA og med ligeså mange prominente navne i amerikansk musik, så som: Aretha Franklin, Diana Ross, Stevie Wonder, Lyle Lovett, Christina Aguilera, Gladys Night, Cindy Lauper, The Band m. fl.
"Kontroverselle, professionelle, energiske, inspirerende og åndsfyldte! Det lyd og sanseindtryk, som The Harlem Spirit of Gospel møder en med, rammer en med en kraft, der ikke lader sig standse. De bevæger sig med englene."

GOSPELKORET KOINONIA ÅBNER KONCERTEN !!

Gospelkoret KOINONIA er et ambitiøst amatørkor med base i Saralystkirken i Aarhus. Koret har eksisteret siden august 2011 og tæller pt 35-40 medlemmer. KOINONIA betyder fællesskab på græsk og dette er meget sigende for koret, da vi har lige dele vægt på fællesskab såvel musikalsk som socialt. KOINONIA medvirker hvert år til Aarhus City Halvmaraton som underholdning på ruten. Koret har også gennem de seneste 4 år medvirket i "Stalden" på gågaden under juletid med underholdning.

Billetpris: 300,-

Køb biletter her.

Langenæskirkens kor

Ud over orgelklangen, understøttes gudstjenester og arrangementer i kirken musikalsk af Langenæskirkens velsyngende kirkekor.

Koret består af 4 pigestemmer og 5 mandestemmer, alle studerende på henholdsvis universitetet og konservatoriet. Koret medvirker desuden ved koncerter.