BØRNEKONFIRMAND 2019

SJOV - AKTIVITETER - LEG - HYGGE

At være børnekonfirmand er et frivilligt og gratis tilbud fra Folkekirken til alle børn i 3. og 4. klasse. Igennem leg og kreativitet udforsker vi sammen folkekirkens traditioner og tankerne bag.

I Langenæskirken samarbejder vi i 2019  med Skt. Lukas Kirke og  Sct. Pauls Kirke og Langenæskirken om to børnefirmandweekender

Vinter 2019:

Fredag d. 23. februar og lørdag d. 24. februar i Sct. Pauls Kirke.

Fredag mødes vi i Sct. Pauls Kirke, hvor vi vil bygge bibelhistorier i LEGO, undersøge kirkens kringelkroge fra kælder til klokketårn, synge og lege og spise aftensmad sammen. Lørdag morgen mødes vi igen i kirken og fortsætter vores aktiviteter. Kl. 14.00 slutter vi dagen af med kage, saft og kaffe samt en kort gudstjeneste i kirken for børnene og deres familier.

Forår 2019:

Fredag d. 5. april - lørdag d. 6. april i Sankt Lukas Kirke.

I denne weekend vil vi lave rollespil om de kristne vikinger, undersøge ældgamle kristne traditioner, spise vikingemad og gå på opdagelse i skoven ved skumringstid. De som har lyst overnatter i sognehuset ved Sankt Lukas Kirke.