Du er her:

Aarhus Pigekantori

Drømmer dit barn om at synge i kor, hvor fællesskab og musikalitet er i højsædet?
Vi har plads til flere unge stemmer i vores spire-, junior- og ungdomskor, der øver mandage i Sankt Lukas Kirke midt på Frederiksbjerg.

Aarhus Pigekantori synger et repertoire bestående af både klassisk og rytmisk musik inden for forskellige genrer med betoning af kirkemusikken. Sangerne får løn for deltagelse i arrangementer, og det er gratis at deltage!

Pigekantoriet ledes af Birgitte Næslund Madsen (barselsvikar for Katrine Broch Møller), som er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium og har stor erfaring i korarbejdet med børn og unge.

Aarhus Pigekantori har høje ambitioner med korsangen og ønsker at give deres korsangere de bedste muligheder for at udvikle sig sangligt og musikalsk samtidig med at det sociale fællesskab bliver prioriteret højt. Vi arbejder pt. på at kortur til England.

Information og kontakt:

Birgitte (barselsvikar for Kathrine): tlf: 2289 7544, mail: birgittenm@gmail.com

Langenæskirkens kontor: mail: langenaes.sogn@km.dk, tlf: 8614 7423,

Skt. Lukas Kirkes kontor: mail: sanktlukas.sognaarhus@km.dk, tlf. 8612 4278

Barselsvikar:

Birgitte Næslund Madsen

Mit navn er Birgitte Næslund Madsen. Jeg skal vikariere for Katrine Broch Møller.

Det glæder jeg mig meget til, da jeg har arbejdet sammen med koret og Katrine flere gange. Til daglig er jeg også leder for en række andre kor. I Aarhus har jeg korene EVE og Junior EVE (sidstnævnte har samarbejdet med Aarhus Pigekantori). Desuden er jeg dirigent for Landskoret, som er et kor, der optager medlemmer fra hele landet. Endelig er jeg også tilknyttet TalentU, som er en ungdomstalentgruppe på Den Jyske Opera. Det meste af mit arbejde består altså af at arbejde med unge sangere i alle disse forskellige kor og grupper - og det er det arbejde, jeg synes der er allersjovest. Her er der virkelig mulighed for at arbejde med at udvikle både stemmen, musikaliteten og det udtryksmæssige, og det glæder jeg mig til at gøre med pigerne i koret her og være med til at videreføre den gode kortradition og det gode korarbejde for børn og unge i Skt. Lukas Kirke.

Korleder:

Katrine Broch Møller - på barsel

Jeg har en musikpædagogisk uddannelse som klassisk sanger, sangpædagog og korleder fra Det Jyske Musikkonservatorium.

Jeg startede med at synge i kor, da jeg var 9 år og siden har interessen og glæden holdt ved. Udover arbejdet ved Aarhus Junior- og Ungdomskantori er jeg ansat som kirkesanger i Hjortshøj Kirke og som dirigent for kvindekoret Vox Mariæ. Jeg arbejder også som freelance sanger. Drivkraften i min undervisning er en stor passion for musik og for at hjælpe børn og unge med at opdage den store glæde ved sang og musikalsk fællesskab.

katbmol@gmail.com / 28 68 01 15