Du er her:

Aarhus Pigekantori

Drømmer dit barn om at synge i kor, hvor fællesskab og musikalitet er i højsædet?
Vi har plads til flere unge stemmer i vores spire-, junior- og ungdomskor, der øver mandage i Sankt Lukas Kirke midt på Frederiksbjerg.

Aarhus Pigekantori synger et repertoire bestående af både klassisk og rytmisk musik inden for forskellige genrer med betoning af kirkemusikken. Sangerne får løn for deltagelse i arrangementer, og det er gratis at deltage!

Pigekantoriet ledes af Katrine Broch Møller og juniorkoret og spirekoret ledes af Lotte Smith-Petersen (barselsvikar for Martha Fyrstenborg). Begge korledere er uddannede fra Det Jyske Musikkonservatorium og har stor erfaring i korarbejdet med børn og unge.

Aarhus Pigekantori har høje ambitioner med korsangen og ønsker at give deres korsangere de bedste muligheder for at udvikle sig sangligt og musikalsk samtidig med at det sociale fællesskab bliver prioriteret højt. Vi arbejder pt. på at kortur til England i sommeren 2020.

Information og kontakt:

Katrine: mail:katmol@gmail.com, tlf: 2868 0115

Lotte (barselsvikar for Martha): tlf: 2250 0115

Langenæskirkens kontor: mail: langenaes.sogn@km.dk, tlf: 8614 7423,

Skt. Lukas Kirkes kontor: mail: sanktlukas.sognaarhus@km.dk, tlf. 8612 4278

Martha Fyrstenborg, korleder for Spirekoret og Juniorkantoriet - på barsel

Jeg er uddannet korleder og musikpædagog fra Det Jyske Musikkonservatorium.

Ved siden af korlederjobbet er jeg ansat som kirkesanger ved Egå Kirke og har de seneste år været korleder for flere spirekor og børnekor og sideløbende fungeret som sangkonsulent for Sangkraft Aarhus i forbindelse med deres kæmpekorprojekter. Jeg har fokus på at støtte og fremelske sangglæde og sund stemmebrug hos børnene. Jeg elsker selv at synge i kor, og har gjort nærmest altid. Senest som ansat ved Vor Frue kirke og Skt. Pauls kantori og som medlem af Vokalensemblet GAIA.

Kontakt: marthafyrstenborg@gmail.com / 20 71 75 01

Katrine Broch Møller, korleder for Ungdomskantoriet

Jeg har en musikpædagogisk uddannelse som klassisk sanger, sangpædagog og korleder fra Det Jyske Musikkonservatorium.

Jeg startede med at synge i kor, da jeg var 9 år og siden har interessen og glæden holdt ved. Udover arbejdet ved Aarhus Junior- og Ungdomskantori er jeg ansat som kirkesanger i Hjortshøj Kirke og som dirigent for kvindekoret Vox Mariæ. Jeg arbejder også som freelance sanger. Drivkraften i min undervisning er en stor passion for musik og for at hjælpe børn og unge med at opdage den store glæde ved sang og musikalsk fællesskab.

katbmol@gmail.com / 28 68 01 15