Du er her:

Aarhus Junior- og Ungdomskantori og Spirekor

Drømmer dit barn om at synge i kor, hvor fællesskab og musikalitet er i højsædet så kom forbi Sankt Lukas Kirke mandag d. 20 august.

Vi har plads til flere unge stemmer i vores spire-, junior- og ungdomskor, der øver mandage i Sankt Lukas Kirke midt på Frederiksbjerg.

De tre pigekor er et samarbejde mellem Skt. Lukas Kirke og Langenæskirken.
Hos os er det spændende at gå til kor, og man bliver altid glad, når man synger! Vi har høje ambitioner med korsangen og ønsker at give korsangerne de bedste muligheder for at udvikle sig sangligt og musikalsk, samtidig med vi har det sjovt!

Spirekoret og Juniorkantoriet ledes af Martha Fyrstenborg og Ungdomskantoriet ledes af Katrine Broch Møller. Begge korledere er uddannede fra Det Jyske Musikkonservatorium og har stor erfaring i korarbejdet med børn og unge.
Spirekoret er en forberedelse til Juniorkantoriet. Vi synger sange og salmer, bruger krop og bevægelse, øver stemme, rytme og musikalitet – og har det sjovt. Alle kan synge med!
Juniorkantori og Ungdomskantori arbejder målrettet med korsangen, og samtidig har vi det sjovt og rart. Repertoiret er meget blandet – kirkemusik og rytmisk musik, gammelt og nyt, én- og flerstemmigt. Korsangerne modtager individuel sangundervisning af vores sangpædagog, og undervises i hørelære (node- og rytmelære). Korsangerne får løn for medvirken ved arrangementer.

FIK VI SAGT, DET ER GRATIS AT SYNGE I ALLE KORENE?

Kontakt:
Martha Fyrstenborg: marthafyrstenborg@gmail.com, 20 71 75 01 (spirekor og juniorkantori)
Katrine Broch Møller: katbmol@gmail.com, 28 68 01 15 (ungdomskantori)
Eller bare mød op mandag d. 20. august.

Martha Fyrstenborg, korleder for Spirekoret og Juniorkantoriet

Jeg er uddannet korleder og musikpædagog fra Det Jyske Musikkonservatorium.

Ved siden af korlederjobbet er jeg ansat som kirkesanger ved Egå Kirke og har de seneste år været korleder for flere spirekor og børnekor og sideløbende fungeret som sangkonsulent for Sangkraft Aarhus i forbindelse med deres kæmpekorprojekter. Jeg har fokus på at støtte og fremelske sangglæde og sund stemmebrug hos børnene. Jeg elsker selv at synge i kor, og har gjort nærmest altid. Senest som ansat ved Vor Frue kirke og Skt. Pauls kantori og som medlem af Vokalensemblet GAIA.

Kontakt: marthafyrstenborg@gmail.com / 20 71 75 01

Katrine Broch Møller, korleder for Ungdomskantoriet

Jeg har en musikpædagogisk uddannelse som klassisk sanger, sangpædagog og korleder fra Det Jyske Musikkonservatorium.

Jeg startede med at synge i kor, da jeg var 9 år og siden har interessen og glæden holdt ved. Udover arbejdet ved Aarhus Junior- og Ungdomskantori er jeg ansat som kirkesanger i Hjortshøj Kirke og som dirigent for kvindekoret Vox Mariæ. Jeg arbejder også som freelance sanger. Drivkraften i min undervisning er en stor passion for musik og for at hjælpe børn og unge med at opdage den store glæde ved sang og musikalsk fællesskab.

katbmol@gmail.com / 28 68 01 15

Information og kontakt: