LANGENÆS - EN BY MIDT I KULTURBYEN.

Langenæskirken zoomer i 2017 ind på det sogn, kirken er udsprunget af.  Bydelen Langenæs er opstået i efterkrigsårene, og indrammes skarpt af 3 store færdselsårer og jernbaneterrænet – og har i nogen grad beholdt den karakter af selvstændigt landsbysamfund, den oprindeligt var tiltænkt. I anledningen af kulturbyåret stiller vi skarpt på de helt nære omgivelser, som udgør rammen for vores daglige liv og færden, og forsøger at definere, hvad der lige præcis gør denne del af Aarhus til noget særligt.

Under overskriften Perspektiver på Langenæs portrætteres lokalområdet ud fra forskellige vinkler: arkitektonisk, historisk, kunstnerisk, musikalsk i en række arrangementer hen over året.

LANGENÆS KULTURFESTIVAL - DIN FESTIVAL, DIT LANGENÆS

Den 14. - 17. september 2017

Fællesskab, kulturmøder og brobygning på Langenæs? Lokale kræfter går sammen om at skabe Langenæs Kulturfestival. Festivalen finder sted den 14.-17. september 2017.

Festivalen strækker sig over fire dage og får et bredt program med aktiviteter for både børn og voksne. Langenæs er en by i byen; et afgrænset område med grønne områder og masser af aktører, som sparker liv og initiativ i bydelen. Sammen vil vi styrke det lokale fællesskab i året for Kulturby 2017.

Program:

Torsdag d. 14.09:

Langenæsfestival for børn 0-6 år

Fredag d. 15.09:

Indvielse af Langenæs Børneby og kunstinstallation

Koncert med Klezmer Duo

Lørdag d. 16.09:

Kulturdag med markeder og aktiviteter

Søndag d. 17.09:Festivalsgudstjeneste og frokost

Hvem:

Læssøegade Skole, Langenæs Dagtilbud, Langenæsen, Langenæskirken, Aarhus 1900, boligforeninger, foreninger, forretninger og beboere på Langenæs.

Vil du være med?
Er du forretningsdrivende, med i en sportsklub, aktiv i din boligforening – eller er du i det hele taget Langenæsmedborger med lyst til at bidrage til, at vi i lokalområdet lærer hinanden at kende, vil vi meget gerne høre fra dig.

Kontakt:
Har du spørgsmål og ideer til festivalen, kan du kontakte festivalkoordinator Mette Østgaard Henriksen på moh@km.dk eller telefon 2720 3391.

VI SES!

Mange hilsner initiativgruppen bag Langenæs Kulturfestival

Programmet her bliver opdateret løbende.

KLEZMERDUO spiller op til dans med festmusik fra Østeuropa

Langenæskirken

Fredag d. 15. september kl. 19.30.