VI ØVER:

Mandage kl. 15.45 – 17.15

Ungdomskantori: fra 6. klasse

Mandage kl. 16.45 – 18.35

Information og kontakt: Korleder Hanne Korsgaard Sundbøll, e-mail: hkni@km.dk, tlf. 61 36 68 80

AARHUS JUNIOR- OG UNGDOMSKANTORI OG SPIREKOR

Har du lyst til at synge i kor?

Så kom og syng med!

Hos os er det super sjovt og rart at gå til kor. Og man bliver altid glad, når man synger! Vi har samtidig høje ambitioner med korsangen og ønsker at give korsangerne de bedste muligheder for at udvikle sig, sangligt og musikalsk. Korene øver i sognelokalerne i Skt. Lukas Kirke og synger ved koncerter, musikgudstjenester og andre arrangementer. Korene ledes af korleder Hanne Korsgaard Sundbøll. Det er gratis at synge i korene. Der er løbende optag – så kom og vær med!

Juniorkantori og Ungdomskantori arbejder målrettet med korsangen, og samtidig har vi det sjovt og rart. Repertoiret er meget blandet – kirkemusik og mere rytmisk musik, gammelt og nyt , én og flerstemmigt – og tilpasses de forskelligartede arrangementer, kantorierne medvirker i. Korsangerne modtager individuel sangundervisning af vores sangpædagog, og undervises i hørelære (node- og rytmelære). Der er hyggelige weekend-arrangementer og korture i løbet af året. Korsangerne får løn for korprøver og medvirken ved arrangementer.

Spirekoret er en forberedelse til Juniorkantoriet. Vi synger sange og salmer, bruger krop og bevægelse, øver stemme, rytme og musikalitet – og har det sjovt. Alle kan synge med i Spirekoret.

Man skal gå til en optagelsesprøve for at blive optaget i kantorierne, og der er løbende optagelsesprøve for nye korsangere. Der er pt 45 velsyngende korsangere i de tre kor. Alle sangglade piger er meget velkomne.

KORSOMMERSKOLE. SYNG DIG IND I SOMMEREN!

Start ferien med tre dages sang, bevægelse og rytmer.

Når man synger, bliver man glad. Humøret stiger og kroppen bliver fuld af energi. Og al den skønne musik ligger bare og venter på at blive sunget.

Vi laver rytmer og bevægelse, korsang og solosang, hørelære, lege og lyde. Vi synger sange og får taget til at løfte sig, når vi synger sammen. For noget af det bedste er at lave musik i fællesskab. Dagene afsluttes med en lille koncert.

Alle kan være med – for alle kan synge. Vi er alle født med stemmen som instrument, og derfor skal stemmen bruges.

Syng dig glad!

Syng dig ind i fællesskabet!

Syng dig ind i musikken!

Sted: Sognegården ved Sankt Lukas Kirke, Sct. Lukas kirkeplads

Tid: onsdag – torsdag – fredag d. 28. – 29. – 30. juni, kl. 9 - 13

Hvem kan være med: Børn i alderen 9-12 år (3. – 5. kl.)

Deltagerantal: 12-30 korsangerbørn

Undervisere: Hanne Korsgaard Sundbøll og Katrine Broch-Møller

Arr.: Sankt Lukas Kirke og Langenæskirken

Yderligere information: Hanne Korsgaard Sundbøll, mail: hkni@km.dk, tlf. 61 36 68 80